Kontakt/book Pianomanden her....

 

UDPLUK AF GÆSTEKOMMENTARER:

- Sjældent at høre et ægte piano og en rigtig nærværende pianist, der virkelig kan traktere et piano.

- Jeg kan godt li´ din personlige måde at spille på. Har ikke forstand på musik - Må jeg bede om dit visitkort? 

- Det er imponerende, at du kan holde dampen oppe fra start til slut!

- De spiller smukt Hr.!

- Du har et godt anslag! 

-Benny er noget "særligt". Han kan bare TRYLLE; det er en super oplevelse!

-Altid meget livgivende at lytte til hans musiceren!

- Jeg kan høre, du er uddannet pianist. Venstrehånds rytmeautomatik er absolut unødvendigt for dig!

 -Du har et øje på hver finger og besidder en god timing!

- Jeg er imponeret over dit nærvær.

- Rart at høre en ægte pianist uden autopilot og andre elektroniske fiksfakserier!

-Young man, you`ve got the SWING!

- Benny, du ER jo Hr. Weyse!  

-Godt, vi valgte dig!

-Det er som at være gæst på Badehotellet, Hr. Weyse!

-Benny, når du spiller, kan man ikke lade være med at spjætte!

 

22. juni 2021

Kære Benny,
Du gjorde det igen, .. skabte den perfekte stemning med stille musik under middagen, til Mie’s konfirmation. Du griber stemningen og fanger hvad vi gerne vil høre, stille toner så der både kan snakkes og lyttes til din musik, og bare så perfekt med din musikledsagelse til sangene. Du er den bedste pianist med et kæmpe repertoire, rigtig god fornemmelse for stemningen, og med et glimt i øjet. Tusinde bedste anbefalinger her fra os. TAK
Point fra 1-5, det kan kun være 10
Hilsen Gitte

 


16. september 2020

Hej Benny,
Allan og jeg vil gerne sige dig tusind tak for den smukke musik. Det satte prikken over i’et!

De bedste hilsner
Allan og Lotte Jensen

 


15. september 2020

Hej Benny Wagner. Tak for din musik ved vores guldbryllupsfest på Sevel Kro d. 5. september. Vi nød musikken, og mange af vores gæster har givet udtryk for at det var dejlig musik. Ikke for høj, ikke for lav. Måske der er andre, der kontakter dig. Tak skal du have.

Venlig hilsen Hanne og Knud Mikkelsen

 


2. marts 2020

Tusind tak fordi du var med til at gøre min fødselsdag til en god oplevelse, du var rigtig god til at følge stemningen, du spillede mange dejlige melodier, jeg kunne høre på gæsterne at de var tilfredse, et clou var det da du sang til et jazz-nummer. Jeg kan varmt anbefale dig til alle.

Mange hilsner S. Guldstrøm

 


6. november 2018

En stor tak til Benny Wagner, der med sit høje engagement på klaver var med til at gøre min onkels 85 års fest til en rigtig god dag. Det er tydeligt, at Benny behersker et både bredt og dybt repertoire, der spilles med stor dygtighed. Samtidig har han overskud og overblik til at sende en venlig bemærkning eller et smil til gæster, der kommer forbi for at ønske et nummer eller udveksle et par ord.

Michael Peis 

 


2. september 2017

TAK for underholdning på Scheelsminde i anledningen af Gunnars fødselsdagsfest.
Smuk og skøn musik. Herligt at opleve.

Festlige hilsner fra Gunnar og Hanne28. august 2017

Da min mand og jeg skulle giftes valgte vi Benny Wagner til at skabe de musikalske rammer for vores udendørs vielse og middagen herefter.

Bennys musiske repertoire er mildest talt imponerende og han har god fornemmelse for stemning og timing.

Sammen med hans nærvær og ellers hyggelige gemyt skabte han mange magiske øjeblikke på vores store dag, som vi aldrig vil glemme! Hvis man vil have en meget sikker pianist, der leverer sin musik med varme og et glimt i øjet, vil vi til hver en tid anbefale Benny!

Hr. og Fru Laksá Jepsen 19. marts 2016

Den 19.marts 2016 fejrede jeg min 60 års fødselsdag på Rold Storkro sammen med 50 gæster. Vi fik en særdeles god behandling og havde en både festlig og afslappet dag. Stemingen blev understøttet af Benny Wagner som gav middagen en fremragende musikledsagelse. Benny spiller i en afslappet og ”jazz”et stil. Han forstår at gøre musikken til en del af selskabet og man kan sidde og nyde melodierne og passe både mad og snak. De medbragte fællessange blev også godt akkompagneret.

Jeg kan virkelig anbefale ham til enhver der ønsker hyggelig og velspillet” musik til maden ”- for Benny er en rutineret selskabspianist der fik mange af gæsternes rosende ord med på vejen!

Karen Marie Mølgaard 3 maj 2014

Kære Benny

Tusind tak for dit dejlige klaverspil til vores fest, det nød vi og gæsterne meget, og vi vil tænke på dig en anden gang, hvis/når vi holder stort selskab.

Med venlig hilsen
Kirsten og Christian
18. marts 2014

Hej Benny Wagner.

Tak for musikken til min mors fødselsdag i Hals den 8. februar. Du var i høj grad med til at gøre dagen perfekt. Jeg er imponeret over din evne til at gribe og forstærke den gode stemning, og spille de helt rigtige numre på de helt rigtige tidspunkter. Du var rigtig god til at spille på opfordring, og hjælpe os med fanfarer og fællessang, i forbindelse med vore mange indslag for fødselaren. Jeg kan varmt anbefale dig til alle der mangler levende musik..

Med venlig hilsen
Karsten


07. novmber 2011

Kære Benny Wagner.

Tusind tak for din dejlige musik til min fødselsdag, det var en ren fornøjelse at lægge øre til. Desværre nåede vi ikke sangene, men det var jo svært at vide, at så mange gerne ville hylde mig på dagen. Så man må vel sige, at det var positivt, at vi ikke fik brug for sidste del af sanghæftet. Jeg vil også lade dig vide, at du har fået rigtig mange roser fra selskabet, så du har fået en stor fanskare og vil sikkert også høre fra nogle af dem senere. Ses vi ikke før, så på gensyn til min 80 års fødselsdag.

Mange hilsner fra
Gudrun


15. maj 2006

Kære Benny Wagner.

Vi er ved at sende en tak ud til de mennesker, der var gæster ved vort sølvbryllup 6. maj. Vi vil også gerne takke dig for en god og stemningsfuld musik. Det var lige som vi gerne ville have det. Afdæmpet og alligevel hørligt. Mange har spurgt, hvordan vi fandt frem til dig, og det i en positiv ånd. Lutter rosende ord.

Med venlig hilsen
Inger og Arne Johan

 


Benny Wagner  ·  Lundsgårdsgade 17  ·  9000 Aalborg  ·  mobil: 5132 8693  ·  info@bennywagner.dk